| Sign In | Join Free | My chinacomputerparts.com |
|
Brand Name : LINKWIN
Model Number : AM02
Certification : CE
Place of Origin : CHINA
MOQ : 10000pcs
Price : USD0.002/PC to USD0.05/PC
Payment Terms : L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability : 1 Million per month
Delivery Time : 10 working day
Packaging Details : 5000pcs in a carton
Material : PS
Frequency : 58K AM
Size : 45*10.8*1.7mm
Color : white
Barcode : Available or customized
Adhesive : Rubber-based, permanent
EAS Anti-Theft Label am remove security tags Antitheft 58KHz AM Sticker , DR
| Name | EAS AM label |
| Frequency | 58K Hz |
| Dimension | 45.21x10.6mm (1.78"x0.42") |
| Color | Dummy Barcode/White/Black |
| Chips | Three |
| Detection | 0.90m-1.20m (2.96-3.9) |
| Packing | 20000pcs/ctn, 0.034CBM (44x29x24CM) 12.4kg |
| Description | 58KHZ, Acoustomagnetoelectric effect , AM sound magnetic security system. |


| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. |
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|
|
EAS Anti-Theft Label am remove security tags Antitheft 58KHz AM Sticker , DR Images |